Menneitä tapahtumia

Kätilön päivä 5.5.2019

Uudenmaan kätilöyhdistys juhli kansainvälistä kätilön päivää ja Uudenmaan kätilöiden 120-vuotista historiaa sunnuntaina 5.5.2019 Helsingin keskustakirjasto Oodissa.

Juhlatapahtuman teemana oli monikulttuurinen kätilötyö ja työstään ovat kertomassa kätilöt Batulo Essak  African Care -järjestöstä, Raakel Shapcott, joka on työskennellyt SPR:n kenttäsairaalassa Bangladeshissa sekä Janita Tasa Global Cliniciltä.

Uudenmaan kätilöyhdistyksen puheenjohtaja Maarit Männistö kertoi yhdistyksen historiasta.

Kakkukahvien lomassa eri-ikäisten kätilöiden puhe sorisi ja tunnelma oli lämmin.

Kiitos kaikille osallistuneille!

Uudenmaan kätilöiden pikkujoulut 29.11.2018

Uudenmaan kätilöt juhlivat pikkujouluja torstaina 29.11. Maikki Friberg -kodissa Helsingissä.

Mukana oli mukava joukko yhdistyksen jäseniä opiskelijoista senioreihin.

Ilta sujui maittavien tarjoiluiden, arpajaisten, joululaulujen ja iloisen puheensorinan merkeissä.