Menneitä tapahtumia

Uudenmaan kätilöyhdistyksen pikkujoulut 12.12.2019

Uudenmaan kätilöt juhlivat pikkujoulua torstaina 12.12.2019 uudessa musiikkimuseo Famessa.

Ohjelmassa oli opastettu kierros musiikkimuseoon ja kokkarihenkinen pikkujoulutarjoilu ravintola Famessa.

Mukana oli iloinen joukko kätilöitä!

Opastettu kierros Kiasmassa: Iiu Susiraja - Kuivakka ilo

Uudenmaan kätilöt järjesti kesän kynnyksellä taidenäyttelykäynnin 5.6.2019.

Olimme opastetulla kierroksella Kiasmassa Iiu Susirajan Kuivakka ilo -näyttelyssä ja kiertelimme myös muissa Kiasman hienoissa näyttelyissä.

Mukana oli kymmenkunta iloista kätilöä Uudeltamaalta.

Kätilön päivä 5.5.2019

Uudenmaan kätilöyhdistys juhli kansainvälistä kätilön päivää ja Uudenmaan kätilöiden 120-vuotista historiaa sunnuntaina 5.5.2019 Helsingin keskustakirjasto Oodissa.

Juhlatapahtuman teemana oli monikulttuurinen kätilötyö ja työstään ovat kertomassa kätilöt Batulo Essak  African Care -järjestöstä, Raakel Shapcott, joka on työskennellyt SPR:n kenttäsairaalassa Bangladeshissa sekä Janita Tasa Global Cliniciltä.

Uudenmaan kätilöyhdistyksen puheenjohtaja Maarit Männistö kertoi yhdistyksen historiasta.

Kakkukahvien lomassa eri-ikäisten kätilöiden puhe sorisi ja tunnelma oli lämmin.

Kiitos kaikille osallistuneille!

Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen vuosikokous 27.3.2019

Uudenmaanläänin kätilöyhdistyksen vuosikokous järjestettiin 27.3.2019 Helsingissä Pasilan järjestötalolla.

Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2019 toimintasuunnitelma sekä valittiin yhdistykselle uusi hallitus.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Maarit Männistö ja hallitukseen uusiksi jäseniksi Batulo Essak, Eeva Hiila, Eine-Kirsikka Räty ja Minna Valkeapää.