Menneitä tapahtumia

Uudenmaan kätilöiden pikkujoulut 29.11.2018

Uudenmaan kätilöt juhlivat pikkujouluja torstaina 29.11. Maikki Friberg -kodissa Helsingissä.

Mukana oli mukava joukko yhdistyksen jäseniä opiskelijoista senioreihin.

Ilta sujui maittavien tarjoiluiden, arpajaisten, joululaulujen ja iloisen puheensorinan merkeissä.

Kätilöpäivien iltajuhla 3.5.2018

Uudenmaan läänin kätilöyhdistys järjesti Kätilöpäivien iltajuhlan 3.5.2018 Helsingin Postitalossa, ravintola Pääpostissa.

Illan aikana nautittiin upea illallinen seisovasta pöydästä. Esiintyjinä meitä viihdyttivät viulisti- ja alttoviulistipariskunta Eeva ja Jussi Tuhkanen, teatterikollektiivi Paraabeli, burleskitaiteilija Wifey von Mid  ja Illansuu-yhtye.

Iltaan sisältyi toki myös lämmintä kätilöhenkeä ja verkostoitumista kollegoiden kesken.

Uudenmaan kätilöyhdistys ja iltajuhlatyöryhmä kiittää osallistumisesta! Rakkaat kollegat, te teitte tämän juhlan!

Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous

Uudenmaan läänin kätilöyhdistys kokoontui vuosikokoukseensa Helsinkiin 14.3.2018.
Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Hallitukseen valittiin neljä uutta jäsentä erovuoroisten tilalle.

Vuosikokouksen jälkeen hallituksessa on
varsinaiset jäsenet                                                       henkilökohtaiset varajäsenet
Outi Helasterä, puheenjohtaja                                 Heli Saikko, varapuheenjohtaja, jäsenvastaava, netti
Elina Haapatalo, talousvastaava
Päivi Oinonen, some                                                   Pinja Pusa, opiskelija-asiat
Maarit Männistö, sihteeri                                          Päivi Salmela, opiskelija-asiat
Petra Vallo, opiskelija-asiat, kehitysyhteistyö       Anna Into, tuotevastaava

Yksi hallituksen varajäsenen paikka jäi täyttämättä ja vuosikokous valtuutti hallituksen valitsemaan yhden varajäsenen.

Uusi hallitus tarttuu innoissaan toimeen ja seuraava hallituksen kokous on 10.4.2018.