Menneitä tapahtumia

Uudenmaan kätilöiden pikkujoulut 29.11.2018

Uudenmaan kätilöt juhlivat pikkujouluja torstaina 29.11. Maikki Friberg -kodissa Helsingissä.

Mukana oli mukava joukko yhdistyksen jäseniä opiskelijoista senioreihin.

Ilta sujui maittavien tarjoiluiden, arpajaisten, joululaulujen ja iloisen puheensorinan merkeissä.

Kätilöpäivien iltajuhla 3.5.2018

Uudenmaan läänin kätilöyhdistys järjesti Kätilöpäivien iltajuhlan 3.5.2018 Helsingin Postitalossa, ravintola Pääpostissa.

Illan aikana nautittiin upea illallinen seisovasta pöydästä. Esiintyjinä meitä viihdyttivät viulisti- ja alttoviulistipariskunta Eeva ja Jussi Tuhkanen, teatterikollektiivi Paraabeli, burleskitaiteilija Wifey von Mid  ja Illansuu-yhtye.

Iltaan sisältyi toki myös lämmintä kätilöhenkeä ja verkostoitumista kollegoiden kesken.

Uudenmaan kätilöyhdistys ja iltajuhlatyöryhmä kiittää osallistumisesta! Rakkaat kollegat, te teitte tämän juhlan!