Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen vuosikokous 27.3.2019 klo 17

Uudenmaanläänin kätilöyhdistyksen vuosikokous järjestetään 27.3.2019 klo 17 alkaen Helsingissä Pasilan järjestötalolla, Asemamiehenkatu 4.

Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita vuosikokoukseen äänivaltaisina osallistujina.

Kokouksessa käsitellään vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2019 toimintasuunnitelma sekä valitaan yhdistykselle hallitus.

Kokouksessa voit myös ilmoittautua ehdolle hallitukseen! Hallituksesta vapautuu puheenjohtajan paikka, 1 hallituksen jäsenen ja 2 hallituksen varajäsenen paikkaa.

Uudenmaan kätilöyhdistyksen toimintaan voit osallistua myös käymällä hallituksen kokouksissa, vaikka et olisikaan hallituksen äänivaltainen jäsen. Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus hallituksen kokouksissa.

Vuosikokouksessa valitaan myös Uudenmaan kätilöyhdistyksen edustajat Kätilöliiton vuosikokoukseen.

Tarjoilujen takia toivotaan ennakkoilmoittautumista 24.3.2019 mennessä.

Ilmoittautuneet saavat myös kokousmateriaalin tutustuttavaksi etukäteen.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Kartanokierros Virossa

Uudenmaan seniorikätilöt järjestävät kartanokierroksen Viroon
6.-8.5.2019.
Matkan hinta on n. 300 € jaetussa 2 hengen huoneessa.
Matkaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittautumiset 22.3. mennessä suoraan Uudenmaan Seuramatkojen
matkatoimistoon joko
puhelimitse arkisin 10-17 numeroon 019-427 4700 tai s-postitse
toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi .
Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme lähtijöiden nimet,
syntymäajat
sekä laskutustiedot.

matkaohjelmasta antaa Leena Piironen 0400 275720 tai
leena.piironen@kolumbus.fi

Kerro toiveesi Uudenmaan kätilöiden toiminnasta tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta!

Tällä sivulla julkaistaan tapahtumia ja ajankohtaisia asioita, jotka saattavat kiinnostaa Uudenmaan kätilöä.  Kerro toiveesi tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta tästä.