Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen vuosikokous on peruttu

Uudenmaan kätilöiden vuosikokous oli tarkoitus pitää 18.3., mutta koronavirustilanteen takia kokous on peruttu ja järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Seuraa tiedotusta Uudenmaan kätilöiden nettisivuilla ja Facebookissa.

Kätilöpäivän jäsentapahtuma 28.4.

Kansainvälistä kätilöpäivää vietetään 5.5. ja Uudenmaan kätilöt juhlivat päivää jo hieman ennakkoon 28.4. Espoossa Entressen kirjastossa.

Kätilö ja FGM-asiantuntija Mimmi Koukkula tulee puhumaan tyttöjen ja naisten sukupuolielinten silpomisesta (FGM) ja sen puheeksi ottamisesta kätilötyössä.

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan tästä yhä vain ajankohtaisesta aiheesta.

Kahvit on toki myös tarjolla kätilöpäivän kunniaksi.

Aika: 28.4.2020 klo 17.30-20.00.

Paikka: Entressen kirjaston Sininen huone, Siltakatu 11, Espoo (Espoon keskuksen juna-aseman vieressä)

Toivomme ennakkoilmoittautumisia 19.4. mennessä.

Ilmoittautumiset tästä

Kerro toiveesi Uudenmaan kätilöiden toiminnasta tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta!

Tällä sivulla julkaistaan tapahtumia ja ajankohtaisia asioita, jotka saattavat kiinnostaa Uudenmaan kätilöä.  Kerro toiveesi tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta tästä.