Opastettu kierros Kiasmassa: Iiu Susiraja - Kuivakka ilo

Uudenmaan kätilöt järjestää kesän kynnyksellä taidenäyttelykäynnin keskiviikkona 5.6.2019 klo 17.30-18.30.

Luvassa on opastettu kierros Kiasmassa Iiu Susirajan Kuivakka ilo -näyttelyssä.

Ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä.

Pääsymaksu on 13 €/ osallistuja, jos ryhmän koko on yli 10 henkeä, muuten normaalilipun hinta 15 €/ osallistuja, alennusryhmät 13 €/ osallistuja. Opastus sisältyy hintaan.

Museokortilla sisäänpääsy on ilmainen.

Tapaaminen Kiasman aulassa 5.6. klo 17.15, jotta saamme koko porukan kokoon ennen kierroksen aloitusta.

Kaikki Uudenmaan kätilöiden jäsenet opiskelijoista senioreihin ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 2019

Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen vuosikokous järjestettiin 27.3.2019 Helsingissä.

Kokoukseen osallistui 11 yhdistyksen jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019.

8 vuotta Uudenmaan kätilöissä toiminut hallituksen puheenjohtaja Outi Helasterä lopetti tehtävässään ja kokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Maarit Männistön.

Hallitukseen uusiksi jäseniksi valittiin Minna Valkeapää, Batulo Essak ja hallituksen varajäseneksi Eeva Hiila.

Kokouksessa jäi täyttämättä yksi hallituksen varajäsenen paikka ja kokous valtuutti hallituksen valitsemaan yhden varajäsenen. Hallituksen varajäsenet voivat hallituksen varsinaisten jäsenten tapaan osallistua kaikkiin hallituksen kokouksiin ja hallituksen toimintaan.

Uusi vastavalittu hallitus järjestäytyi vuosikokouksen jälkeen. Yhdistys viettää tänä vuonna 120-vuotisjuhlavuotta ja juhlavuodelle suunniteltiin jo jäsentapahtumia.

Kerro toiveesi Uudenmaan kätilöiden toiminnasta tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta!

Tällä sivulla julkaistaan tapahtumia ja ajankohtaisia asioita, jotka saattavat kiinnostaa Uudenmaan kätilöä.  Kerro toiveesi tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta tästä.