Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen vuosikokous

Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään

keskiviikkona 18.3.2020 klo 17 alkaen

paikka: Tehyn aluetoimisto, Asemamiehenkatu 4, 2. kerros.

Kokouksessa  mm. valitaan yhditykselle uusi hallitus ja hyväksytään toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle.

Kaikki Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita vuosikokoukseen.

Tule paikalle kuulemaan yhdistyksen toiminnasta, kysymään, keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Vuosikokouksessa hallituksesta on erovuorossa varapuheenjohtaja sekä kaksi hallituksen varsinaista jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä.

Hallitustyöskentelystä kiinnostuneilla on oiva tilaisuus tulla mukaan hallituksen toimintaan!

Jäsenet voivat jättää vuosikokoukselle aloitteita. Yhdistyksen vuosikokouksen käsiteltäväksi tarkoitetut aloitteet on jätettävä yhdistyksen hallitukselle kokousta edeltävän helmikuun 15. päivään mennessä.

Tarjoilujen takia toivomme ennakkoilmoittautumisia 16.3. mennessä.
Ennakkoon ilmoittautuneille lähetämme myös vuosikokousmateriaalin etukäteen tutustuttavaksi sähköpostitse.

Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat toki tulla mukaan vuosikokoukseen myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Hallitustyöskentelystä kiinnostuneet voivat tulla mukaan seuraavaan hallituksen kokoukseen 24.2. tutustumaan toimintaan tai olla yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan Maarit Männistöön.

Kerro toiveesi Uudenmaan kätilöiden toiminnasta tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta!

Tällä sivulla julkaistaan tapahtumia ja ajankohtaisia asioita, jotka saattavat kiinnostaa Uudenmaan kätilöä.  Kerro toiveesi tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta tästä.