Uudenmaan kätilöt juhlivat kansainvälistä kätilön päivää

Vihdoin jäsentapahtuma!

Uudenmaan kätilöyhdistys viettää kansainvälistä kätilön päivää 12.5.2022. Luvassa yhdessäoloa ja iloista kätilöseuraa, juhlatarjoiluja unohtamatta.

Tapaamme African Caren tiloissa kauppakeskus Itiksessä.

Puhujina tilaisuudessa ovat
Batulo Essak, HIV ja kansainvälinen kätilötyö
Riina-Malla Kosonen, SPR ja kansainvälinen kätilötyö

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja herkuttelemaan!

Aika ja paikka:
12.5.2022 klo 17
African Care ry
Kauppakeskus Itis, toimistot D, 4. kerros,

Ilmoittauduthan mukaan tästä linkistä!

Uudenmaan läänin kätilöyhdistyksen vuosikokous 2022

Uudenmaan kätilöyhdistyksen vuosikokous pidettiin 16.3.2022 Naistenklinikalla Helsingissä.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, mm. vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022.

Hallitukseen valittiin uudet jäsenet erovuoroisten tilalle.
Yhtään varajäsentä hallitukseen ei ollut ehdolla ja vuosikokous päätti, että hallitus saa valita varajäsenet omassa kokouksessaan.

Katso vuoden 2022 hallituksen esittely Yhteystiedot -sivulta.

Kerro toiveesi Uudenmaan kätilöiden toiminnasta tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta!

Tällä sivulla julkaistaan tapahtumia ja ajankohtaisia asioita, jotka saattavat kiinnostaa Uudenmaan kätilöä.  Kerro toiveesi tai vinkkaa ajankohtaisesta aiheesta tästä.